Бащата на Лили и Митко от Вълчан дол, чиято съдба

...
Бащата на Лили и Митко от Вълчан дол, чиято съдба
Коментари Харесай

Лили и Митко отново щастливи, състоянието на баща им се подобрява

Бащата на Лили и Митко от Вълчан дол, чиято орис трогна цяла България, през днешния ден бе изписан от болничното заведение в Смолян. Ангел Хайтов е изкарал няколко инсулта и е със заменена става, а по краката му има непоправими провали от гангрена.

Тежката орис на две деца трогна цяла България
 
Лекарите от Травмотологично поделение в Смолян, са подобрили доста положението на 60-годишния мъж, който тежи малко над 40 кг. „ Чувствам се доста по-добре от преди “, показа Ангел.
 бащата на Лили и Митко Dariknews.bg  
В момента той ще бъде настанен за седмица в Санаториума в Баните, където ще се грижат за него. Благодарение на положителни хора, сега се ремонтира дома им във Вълчан дол, като следва да му се създадат и протези.

Комисия разпределя даренията за Лили и Митко, които гледат родителите си
 
„ Много хора откликнаха в помощ на фамилията, предприемач от Варна се ангажира съществено с проблемите на Хайтови и оказва помощ доста “, показа близка на фамилията, която се грижеше за Ангел в болничното заведение в Смолян.

Благотворителната самодейност на Десислава Радева, която тя пази в загадка
 
Митко и Лили, които се грижат за болния си татко и майка си, са възпитаници в Давидково. Преди дни те бяха на посетители в президентската резиденция „ Бояна “. Лично първата дама Десислава Радева пристигнала в селото в края юли, с цел да вземе децата със себе си да гостуват в столицата. „ Знам, че децата бяха в София, само че от неделя са си в село “, промълви още Ангел.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР