Бащата на лидера в световната ранглиста - Сърджан, още веднъж

...
Бащата на лидера в световната ранглиста - Сърджан, още веднъж
Коментари Харесай

Бащата на Джокович: Никой не може да налага на Новак мнението си!

Бащата на водача в международната класация - Сърджан, още един път загатна, че най-вероятно синът му ще пропусне Откритото състезание на Австралия през януари поради условието на уредниците за наложителна имунизация на участниците.
Джокович намерено отхвърля да разкри дали си е сложил ваксина против Covid-19, само че от изявленията му излиза наяве, че най-вероятно не го е сторил и няма да може да пази купата си в Мелбърн, където е деветкратен първенец.
" Организаторите би трябвало да решат дали ще позволен Новак. Ако решат да не го пуснат да взе участие, би трябвало да застанат зад решението си. Той е печелил шампионата девет пъти и в този момент още веднъж желае да играе, само че това зависи от тях. Никой не може да постанова мнението си на Новак, той ще направи това, което смята за най-правилно за себе си ", разяснява Сърджан Джокович през сръбски медии.
Според бащата на носителя на 20 трофеи от Големия шлем, даже и той да пропусне Аустрелиън Оупън, 21-та купа от Шлема няма да се забави. " Ще изчакаме Ролан Гарос за 21-та му купа. Той ще завоюва още най-малко две трофеи от Уимбълдън и няколко други Големи шлема. Със сигурност не се съмнявате в това? Няма потребност човек да е специалист, с цел да види, че той ще играе още две или три години и това ще е задоволително ", сподели Сърджан Джокович.
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР