Бащата на Христо Христов – Димитър Димитров, остана здраво стъпил

...
Бащата на Христо Христов – Димитър Димитров, остана здраво стъпил
Коментари Харесай

Бащата на Христо Христов със силни думи след европейската титла

Бащата на Христо Христов – Димитър Димитров, остана крепко стъпил на земята след следващия успех на сина му на интернационалния подиум.

Както писахме, нощес щангистът на „ Титан ” стана европейски първенец за юноши до 20 години в категория до 109 кг в Букурещ. Ицо усъвършенства и европейския връх в изтласкването с 216 кг. Това е пета огромна купа на варненския играч при кадети и юноши. В интервала 2016/2019 Христо е четирикратен европейски първенец и един път международен. Има и вицешампионска купа от Младежки Олимпийски игри.

Ето какво съобщи за „ Петел ” Димитър Димитров:

„ Благодаря на Христо, че за следващ път ме направи горделив татко. Вдигна това, което му трябваше за купата, въпреки че на тренировки има и по-високи достижения. Съжалявам единствено, че не усъвършенства и европейския връх в изхвърлянето, само че и това ще стане. Той отиде доста добре квалифициран в Румъния и доста стимулиран да направи мощно съревнование, откакто на последните две огромни прояви травмите не му разрешиха да е на познатото високо равнище. Ицо се усещаше дебитор на своите последователи, само че в този момент още веднъж сподели, че когато е здрав и в оптимална форма, противник му е единствено щангата. С това достижение той щеше да приключи втори в най-тежката категория.

Надявам се, че Христо ще успее да се пребори за втората българска квота за Олимпиадата в Токио през 2020 година, а там има сии и капацитет да приключи в Топ 3. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР