Бащата и агент на футболиста на Барселона Ансу Фати -

...
Бащата и агент на футболиста на Барселона Ансу Фати -
Коментари Харесай

Бащата на Ансу Фати нападна Барселона

Бащата и сътрудник на футболиста на Барселона Ансу Фати - Бори Фати, разяснява обстановката му в клуба. Той атакува треньора Шави Ернандес, защото испанецът не играе напоследък. Бори Фати разкри още, че каталунците са принидули нападателя да играе, когато не е бил изцяло възобновен от травмата си, а в този момент, когато е изцяло здрав, не получава шансове.

" Попитайте Шави за какво не играе Ансу. Нямам отговор. Шави желае той да работи крепко и той го прави. Чувствам се отчаян като татко. Просто споделям: дайте му опция. Трябва ли да забравим Ансу Фати в този момент? ", стартира Бори Фати пред Cope.

" Ние заслужаваме повече, Ансу е №10 в Барселона. Той играеше доста, когато в Барса бяха Лионел Меси, Луис Суарес и Антоан Гризман. Разочарован съм, тъй като Ансу е №10 и той получава по 1,2,3 минути. Това ме разочарова. Матеу Алемани ми сподели, че Барса има вяра доста в Ансу. Жорже Мендеш ми сподели, че няма да напусне клуба. Но аз мисля за сегашното ", продължи той. " Дали Ансу ще остане през идващия сезон? Да, той желае да остане. Но ще зависи и какво желае Барселона. Ще се срещна с Мендеш ".

" Когато Барселона беше доста по-зле, в сравнение с е в този момент, те принудиха Ансу Фати да се върне от травма, с цел да играе. Те желаеха Ансу още веднъж да направи хората щастливи. Сега, когато той е на 100% здрав, никой не го желае. Забрави да играе футбол или какво? ", сподели още Бори Фати.

Бащата на нападателя разгласи, че той не би играл за Реал Мадрид. " Ансу не би приел да се причисли към Реал Мадрид. Не бих го принудил да бъде там, където не желае. Аз съм почитател на Барселона, само че в никакъв случай няма да приказвам неприятни неща за Реал Мадрид. Никога не знаеш и какво може да се случи. И тогава, в случай че се случи, ще припомните думите ми от преди 15 години ".

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР