Когато актрисата Рокси Шахиди се записа за участие в документалния

...
Когато актрисата Рокси Шахиди се записа за участие в документалния
Коментари Харесай

Рокси Шахиди от Емердейл разкрива въздействието на новата работа далеч от сапун: „Спомням си, че се чувствах уязвима“

Когато актрисата Рокси Шахиди се записа за присъединяване в документалния сериал на ITVBe за хвърчене по стената Drama Queens, тя беше чака с неспокойствие да поеме трогателен нов план надалеч от ежедневната си работа в Emmerdale.

Но когато първият епизод беше излъчен по-рано този месец, тя признава, че ненадейно е била обзета от нерви. Шоуто наблюдава подмолния живот на някои от обичаните сапунени звезди на нацията, до момента в който жонглират сред служебните си задължения и персоналния си живот. Рокси самоуверено разреши на камерите да се въртят в моменти, когато се усещаше необикновено уязвима – като да вземем за пример говоренето за неочакваната гибел на татко й, когато той беше на 41, а тя беше единствено на 17.

Въпреки че споделя, че се е чувствала в сигурност и комфортно да снима тези доста персонални подиуми, мисълта, че ще бъдат показани на милиони фенове, я извърши с суматоха. „ Когато камерата е включена, би трябвало да познавате и да се доверите единствено на вас, другите дами и този екип “, споделя Рокси, която си партнира с дру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР