Ако текущият ви телевизор изглежда далеч от най-доброто, сега може

...
Ако текущият ви телевизор изглежда далеч от най-доброто, сега може
Коментари Харесай

Samsung ще ви даде безплатен смартфон Galaxy S24, като просто актуализирате вашия телевизор

Ако настоящият ви тв приемник наподобява надалеч от най-хубавото, в този момент може да е интелигентен миг да преминете към нещо ново. След месеци на очакване Samsung към този момент удостовери стартирането в Обединеното кралство на най-новата си сбирка първокласни екрани и те идват с изкушаваща причина да допрян бутона за пазаруване.

Тези, които поръчват авансово поразителната гама от 2024 година, ще ще се почерпите с Galaxy S24 или Galaxy S24+ (на стойност до £999) гратис. Да, прочетохте това вярно, Samsung в действителност предлага този водещ смарт телефон, без да се постанова да плащате за привилегията.

Разбира се, не става дума единствено за приемане на безвъзмезден телефон. Samsung дава обещание, че напълно новите кутии за очила към този момент са доста по-интелигентни от всичко, което е представял до момента.

Всичко това с помощта на бързия нов процесор, подложен вътре, и въвеждането на доста интелигентен AI. Комбинацията от тази най-нова технология освен значи, че прелистването през менютата и стартирането на приложени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР