Баща в Обединеното кралство каза, че е бил ограбен да

...
Баща в Обединеното кралство каза, че е бил ограбен да
Коментари Харесай

Майка и бивш приятел в затвора за „жестоко и брутално“ убийство на 18-месечен син

Баща в Обединеното кралство сподели, че е бил ограбен да види по какъв начин синът му пораства, откакто момчето е претърпяло „ изключителна грубост “ при „ бесна “ офанзива от майка му и нейния някогашен другар.

Сам Филипс сподели, че неговият „ свет е спрял “ и в никакъв случай повече няма да бъде същият, когато научи за гибелта на 18-месечния Алфи Филипс през ноември 2020 година

Сиан Хеджис (27) и нейният някогашен сътрудник Джак Бенъм (35) бяха наказани в кралския съд в Мейдстоун в петък на пожизнен затвор с минимални периоди надлежно от 19 години и 23 години за уискито и убийството на Алфи с кокаин.

Алфи умря със 70 пострадвания по тялото след „ жестоката и брутална “ атака от Хеджис и Бенъм в каравана в Хернхил, Кент.

Момчето умря с „ безчет натъртвания “, счупени ребра, ръце и крайник и следи от кокаин в тялото си на 28 ноември 2020 година, изслуша съдът.

При произнасянето на присъдата господин арбитър Кавана разказа в детайли пострадванията на Алфи от „ свирепите и брутални набези “, включителн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР