Баща, обвинен в убийството на петгодишната си дъщеря, каза, че

...
Баща, обвинен в убийството на петгодишната си дъщеря, каза, че
Коментари Харесай

Баща, обвинен в убийството на 5-годишната си дъщеря, мразеше детето „до дъното си“, казва приятел

Баща, упрекнат в убийството на петгодишната си щерка, сподели, че ненавижда момичето „ до дъното си “, тъй като тя му подсети за майка си, сподели негов другар пред съд в Съединени американски щати.

Ребека Мейнс, която е в пандиза за нарушаване на условно освобождение, свидетелства, че обвиненият Адам Монтгомъри й е споделил през лятото на 2021 година, че се е опитвал да вижда щерка си, Хармъни Монтгомъри, от 2019 година, когато той я остави да бъде с майка й, тъй като сподели, че е имала произшествия в банята „ преднамерено “.

Въпреки че на Адам Монтгомъри беше предоставено законно настойничество над момичето, което беше отчасти сляпо, месеци преди да изчезне, Майнс свидетелства, че й е споделил, че майката на Хармъни няма да му разреши да я посети. Властите считат, че Монтгомъри е умъртвил момичето на 7 декември 2019 година, само че тя е оповестена за изчезнала едвам близо две години по-късно. Тялото на Хармъни не е открито.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Мъж простреля някогашна брачна половинка и по-късно насочи револвер против себе си на ужасяващо чуване за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР