Бързо производство е образувано спрямо млада жена, която съзнателно пречила

...
Бързо производство е образувано спрямо млада жена, която съзнателно пречила
Коментари Харесай

Софиянка се заключи в колата си, за да попречи на полицейска проверка

Бързо произвеждане е формирано по отношение на млада жена, която умишлено пречила на служителите на реда да изпълнят задължението си по работа. Снощи малко след 23 часа в Районното ръководство в Панагюрище бил получен сигнал за лек автомобил, който навлязъл и паркирал в гробищния парк в Стрелча. Незабавно към мястото бил ориентиран автопатрул при локалния полицейски сектор.

Униформените открили, че в гробищния парк е паркирал лек автомобил „ Мерцедес “, а до него стои млада жена. Те поискали тя да им даде документи за идентичност. Шофьорката обаче бързо влезнала в колата и се заключила вътре. Въпреки отправените към нея разпоредби да слезе и да даде желаните документи тя изрично отказала да се подчини.

Полицаите със съдействието на сътрудниците си от Районното ръководство в Панагюрище открили, че дамата е 36-годишна жителка на София. След извършени продължителни диалози с нея те съумели да я изведат от возилото. Тя е арестувана за период от 24 часа в ареста на полицейското ръководство в средногорския град. По случая се води бързо произвеждане за закононарушение по чл.270 от Наказателния кодекс.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР