Барселона. Треньорът на Барселона Чави Ернандес остана доста разочарован от

...
Барселона. Треньорът на Барселона Чави Ернандес остана доста разочарован от
Коментари Харесай

Чави Ернандес: Не бяхме добре организирани, не се позиционирахме добре, липсваше ни лекота в атака

Барселона. Треньорът на Барселона Чави Ернандес остана много отчаян от равенството 0:0 с Галатасарай в първия конфликт сред двата отбора от 1/8-финала в Лига Европа. Наставникът не бе удовлетворен от представянето на неговия отбор, само че все пак счита, че резултатът е неправдив с оглед показаното от двата тима и основаните положения в мача. Вина за това има и вратарят на гостите Иняки Пеня, който е младеж на каталунците.

" Не се представихме на равнището от последните ни мачове. Бахме по-сковани през първото полувреме. През втората част създадохме положения. Казах на играчите, че сега, в който понижат интензитета, играта се изравнява. Подобрихме представянето си през второто полувреме, само че срещнахме доста мощен тим в отбрана. Иняки също бе впечатляващ. Ние пък се представихме под равнището си. Трябваше да нападаме по-добре, да не бъдем толкоз сковани пред гола. Въпреки това считам, че доминирахме и имахме своите шансове, въпреки и не толкоз, колкото сме привикнали. В Европа никой не ти дава нищо безплатно. Трябва самичък да се пребориш. Нищо не е извоювано или изгубено, тъй че в реванша ще продължим да се борим ", съобщи Чави.

" Не бяхме добре проведени, не се позиционирахме добре, липсваше ни лекост в офанзива. Не се представихме чудесно, само че считам, че направихме задоволително, с цел да победим. Имаше два фактора за този резултат. Първо те се показаха доста устойчиво в отбрана, с доста активност и експанзия. Анализите ни не посочваха сходно нещо. Иняки също се отличи. В същото време ние бяхме доста сковани в офанзива. През втората част обаче бяхме по-добри и считам, че заслужавахме да победим най-малко с 1:0 ", сподели още експертът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР