Барселона продължи серията си от поредни победи в испанския шампионат

...
Барселона продължи серията си от поредни победи в испанския шампионат
Коментари Харесай

Барселона със седма поредна победа в Испания

Барселона продължи серията си от следващи победи в испанския шампионат до 7. „ Каталунците “ се постановиха над гостуващия Кадис с 2:0 в среща от 22-ия кръг на Ла Лига.

Двубоят на „ Камп ноу “ бе решен в края на първото полувреме. Серхи Роберто откри в 43-ата минута. Той направи добавка, откакто вратаря на гостите отрази удар с глава на Левандовски. В основата на попадението бе страхотна офанзива на Феран.

Секунди по-късно Левандовски въпреки всичко се реваншира и повиши след удар от границата на наказателното поле. Това бе 15-и гол за поляка от началото на сезона.

 

След почивката треньорът на „ каталунците “ Шави даде отмора на част от звездите и това се отрази на играта на домакините.

Барселона е на втора позиция в испанския шампионат на 8 точки от водача Реал. Следващият им дуел е в четвъртък против Манчестър Юнайтед от Лига Европа. Първата среща приключи 2:2, а в този момент испанците гостуват на „ Олд Трафорд “.

В другата късна среща от Ла Лига Атлетико Мадрид завоюва с 1:0 против Атлетик Билбао. Единственото попадение бе дело на Антоан Гризман в 73 минута. Тази победа утвърди столичани на четвъртата позиция и ги приближи на 2 точки до третия Реал Сосиедад.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР