Барселона победи Реал Сосиедад с 1:0 в Сан Себастиан в

...
Барселона победи Реал Сосиедад с 1:0 в Сан Себастиан в
Коментари Харесай

Барселона пак се измъкна в добавеното време за 1:0 над Сосиедад

Барселона победи Реал Сосиедад с 1:0 в Сан Себастиан в мач от 12-ия кръг на Ла Лига. По този метод Барса събра 27 точки и се изкачи до третото място във краткотрайното класиране, до момента в който баските са шести с 19.

Още в първата минута Сосиедад можеше да излезе напред в резултата, откакто Андер Баренечеа стреля от границата на наказателното поле, само че Марк-Андре тер Стеген избави.

В третата минута баските имаха нов късмет за попадение, откакто Айен Муньос стреля от близка отдалеченост, само че Тер Стеген мазета в корнер, от който Микел Мерино нанесе удар с глава, само че настрана от вратата,

В 33-ата минута Тер Стеген още веднъж показва уменията си, отразявайки шут на Мартин Субименди в долния десен ъгъл.

В 66-ата минута Микел Оярсабал пък падна в наказателното поле на Барса и домакините също желаеха 11-метров углавен удар, само че след преразглеждане с ВАР се видя, че нарушаване няма. Пет минути по-късно Андер Баренечеа стреля без да се колебае от далечна отдалеченост към левия ъгъл, само че Марк-Андре тер Стеген за следващ път избави. Четири минути по-късно Рафиня насочи удар от свободен удар, само че над вратата.

В 90-ата минута Роналд Араухо стреля от далечна отдалеченост, само че Алекс Ремиро улови първия прецизен изстрел към вратата си. Минута по-късно Гави нанесе удар по земя, който Ремиро мазета.

Дълбоко в добавеното време на срещата Барселона въпреки всичко се добра до трите точки, откакто Илкай Гюндоган центрира към присъединилия се в офанзива Араухо, който с глава прониза Ремиро. Попадението бе гледано за засада, само че такава нямаше и Барселона завоюва.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР