Барселона победи Атлетик (Билбао) с 2:1 в третия двубой между

...
Барселона победи Атлетик (Билбао) с 2:1 в третия двубой между
Коментари Харесай

Барса взе частичен реванш от Атлетик и се изравни с Реал в подреждането на Ла Лига

Барселона победи Атлетик (Билбао) с 2:1 в третия дуел сред двата отбора за последния месец.

Каталунците реализираха прочут реванш за загубата с 2:3 във финала за Суперкупата на Испания. Тя се запомни и с първия червен картон в клубната кариера на Лео Меси.
 Атлетик (Билбао) победи Барселона след продължения и победи със Суперкупата на Испания, Меси изпъден
Атлетик (Билбао) победи Барселона след продължения и победи със Суперкупата на Испания, Меси изпъден

Гол-красавец на Иняки Уилямс донесе триумфа на баските

Аржентинецът се завърна в игра още през седмицата, при гостуването на Райо Валекано за Купата на краля.

Днес той бе на висота, като не бе налична даже и дребна част от напрежението, което той излъчваше в заключителната борба за Суперкупата.

Напротив, довечера Меси подсети за себе си по изумителен метод, откакто точно с негово брилянтно допиране Барса излезе напред в резултата.
 Снимка 516461
Източник:

Това се случи след тъкмо 20 минути игра, когато каталунците получиха право да изпълнят свободен удар наоколо до вратата на противника. Зад топката застана точно аржентинският талант, който шутира неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата на гостите, като като се изключи че не остави шансове на вратаря за съответна реакция, преодоля и връхлитащите бранители, пробвали се да попречат на кълбото да доближи до задачата.
 Снимка 516460
Източник:

Четири минути след почивката Жорди Алба засече по страховит метод топката, пращайки я в мрежата, само че за негово страдание - на личния си отбор. Той опита да пресече пас към Гарсия, само че вместо това отхвърли Тер Щеген, отбелязвайки си злополучен автогол.

16 минути преди приключването на постоянното време обаче Мингеса се включи доста добре в следващата офанзива на Барса и с прострелно центриране изведе Гризман на празна врата, като за французина остана само лесната задача да продължи топката в задачата за крайното 2:1.
 Снимка 516458
Източник:

От състава на домакините отпадна Серхио Бускетс, който пропусна мача поради насъбрани картони.

На моменти това личеше, като липсваше нормалната непоклатимост в тази зона от терена, в която нормално Бускетс работи.

Каталунците изиграха цели 8 мача от старта на 2021-ва на непознат или безпристрастен терен, преди да се завърнат вкъщи. Те обаче го направиха уместно, записвайки значим триумф и добавяйки скъпи три точки към своя актив.
 Снимка 516459
Източник:

Те ги изравняват с безконечния противник Реал (Мадрид), само че " блаугранас " са с по-добри индикатори във виртуалното нареждане и пращат " галактикос " на третата позиция. Атлетик остава под номер 11.
 Снимка 516457
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР