Барселона осъществи първия си трансфер след назначаването на Шави. При

...
Барселона осъществи първия си трансфер след назначаването на Шави. При
Коментари Харесай

Дани Алвеш: Борих се като луд, за да се върна у дома

" Барселона " реализира първия си трансфер след назначението на Шави. При каталунците се завърна 38-годишният Дани Алвеш. Защитникът бе без тим, откакто напусна " Сао Пауло " поради неизплатени заплати.

Алвеш игра на " Камп Ноу " сред 2008 и 2016 година С екипа на " Барселона " завоюва общо 23 трофея, в това число шест трофеи в Ла Лига и три трофея в Шампионската лига. Договорът му ще е до края на сезона.

Алвеш и Шави бяха съотборници в " Барселона " в продължение на седем години. Бразилецът ще стартира тренировки с отбора още идната седмица, само че няма да може да играе до януари.

Дани Алвеш е футболистът с най-вече титли в кариерата си, като е спечелил общо 46 купи.

След раздялата с " Барселона " той игра за " Ювентус ", ПСЖ и " Сао Пауло ". Той напусна бразилския клуб през септември след спор за заплати.

Снимка: Getty Images

" Почти пет години се борих като вманиачен за този миг. Не знаех, че ще продължи толкоз дълго и че ще е толкоз мъчно, само че в душата си бях сигурен, че този ден ще пристигна. Връщам се вкъщи, откъдето в никакъв случай не съм си тръгвал. Още преди да напусна споделих, че съм един от вас. Не знам какъв брой време ще продължи този сън, само че се надявам да е безконечен ", написа Алвеш в " Инстаграм ".
View this post on Instagram

Алвеш се самопредложи на " Барселона " още през октомври и сподели, че в случай че клубът има потребност от него, той незабавно ще одобри. Тогава треньор на каталунците към момента беше Роналд Куман, който обаче беше уволнен и сменен от Шави.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР