Барселона е във вихъра на скандала в последните дни, след

...
Барселона е във вихъра на скандала в последните дни, след
Коментари Харесай

УЕФА може да разследва Барселона и да наложи собствено наказание

Барселона е във вихъра на абсурда в последните дни, откакто стана ясно, че клубът е плащал на някогашния вицепрезидент на съдийската комисия Енрике Негрейра. Каталунците публично признаха за това, откакто пресата в страната излезе с документи и доказателства, а забавен факт е, че тези суми стопират незабавно след напускането на Негрейра на този пост. Въпреки това през вчерашния ден Хавиер Тебас, който е началник на Ла Лига, съобщи в публично изказване, че тимът от “Камп Ноу ” няма да бъде осъден, защото е изтекла отминалостта от пет години за сходен жанр санкции.
Прочетете още
Тази заран обаче “Онда Серо ” осведоми, че обстановката по никакъв метод не пречи на УЕФА да предприеме лични дейности против Барселона. Към този миг от европейската футболна централа не са взели никакво отношение по въпроса, само че е в техните права да проведат лично следствие и да наложат санкции на каталунците, в случай че бъдат събрани задоволително доказателства за нарушавания. Медията даже отива по-далеч, като планува, че при сходно развиване на обстановката каталунците даже могат да бъдат извадени от евротурнирите.

Отношенията сред Барселона и УЕФА са обтегнати в последната повече от година, откакто шефовете на “Камп Ноу ” не се отхвърлят от концепцията за Европейската Суперлига и не престават да работят по плана.

Испанските данъчни управляващи, както и локалната Кралска прокуратура също не престават да водят лични следствия на проблема.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР