Барселона е във вихъра на скандала в последните дни, след

...
Барселона е във вихъра на скандала в последните дни, след
Коментари Харесай

УЕФА може да разследва Барселона и да наложи собствено наказание

Барселона е във вихъра на абсурда в последните дни, откакто стана ясно, че клубът е плащал на някогашния вицепрезидент на съдийската комисия Енрике Негрейра. Каталунците публично признаха за това, откакто пресата в страната излезе с документи и доказателства, а забавен факт е, че тези суми стопират незабавно след напускането на Негрейра на този пост. Въпреки това през вчерашния ден Хавиер Тебас, който е началник на Ла Лига, съобщи в публично изказване, че тимът от “Камп Ноу ” няма да бъде осъден, защото е изтекла отминалостта от пет години за сходен жанр санкции.
 Шефът на Ла Лига съобщи, че няма по какъв начин Барселона да бъде осъдена за разразилия се скандал Шефът на Ла Лига съобщи, че няма по какъв начин Барселона да бъде осъдена за разразилия се скандал
Тази заран обаче “Онда Серо ” осведоми, че обстановката по никакъв метод не пречи на УЕФА да предприеме лични дейности против Барселона. Към този миг от европейската футболна централа не са взели никакво отношение по въпроса, само че е в техните права да проведат лично следствие и да наложат санкции на каталунците, в случай че бъдат събрани задоволително доказателства за нарушавания. Медията даже отива по-далеч, като планува, че при сходно развиване на обстановката каталунците даже могат да бъдат извадени от евротурнирите.

Отношенията сред Барселона и УЕФА са обтегнати в последната повече от година, откакто шефовете на “Камп Ноу ” не се отхвърлят от концепцията за Европейската Суперлига и не престават да работят по плана.

Испанските данъчни управляващи, както и локалната Кралска прокуратура също не престават да водят лични следствия на проблема.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР