Барселона е глобен с 15,7 млн. евро от испанските данъчни

...
Барселона е глобен с 15,7 млн. евро от испанските данъчни
Коментари Харесай

Нов финансов удар за Барселона

Барселона е санкциониран с 15,7 млн. евро от испанските данъчни управляващи за нарушение на заплащанията към играчи, оповестява " Marca ", цитирайки изданието " El Confidencial ".

Нарушенията са свързани с обстоятелството, че каталунците не са разкрили цената за даването на коли чартърен за футболистите на клуба и не са показали цената на чартърните полети, с които те са пътували.

Освен това по време на следствието се оказало, че от Барселона погрешно са отчели размера на компенсацията на някогашните играчи на клуба Арда Туран (1 312 500 евро) и Алекс Сонг (3,5 млн. евро).

Проверката на данъните е почнала още през 2019 година и се връща обратно във времето до 2015 година В случая с колите данъчните инспектори са се пробвали да ревизират дали това не е форма на недекларирано заплащане за футболистите на Барселона. Същото се отнасяло и за чартърните полети, които не били регистрирани като част от заплатите.

Паралелно с това каталунците не престават да са разследвани и поради случая " Негреира ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР