Бърнли и Евертън ще открият 11-ия кръг в английската Висша

...
Бърнли и Евертън ще открият 11-ия кръг в английската Висша
Коментари Харесай

Бърнли и Евертън откриват 11-ия кръг в английската Висша лига

Бърнли и Евертън ще открият 11-ия кръг в британската Висша лига. Това трябваше да стане нощес с дуела Астън Вила - Нюкясъл, само че мачът беше отсрочен поради многото позитивни PCR проби в тима на " свраките ".

Бърнли се показва пагубно и е на предпоследно място с 5 точки. Евертън започва чудесно, само че загуби движение и сега е на осмо мястo с 16 точки. Важният и за двата тима мач стартира в 14:30 часа.

От 17:00 часа Манчестър Сити ще одобри 17-ия Фулъм в привидно решен дуел. " Гражданите " сега са 11-и с 15 точки, само че и с един отсрочен дуел против Астън Вила. Новакът Фулъм сюрпризира в понеделник Лестър и към този момент има 7 точки.

Третия дуел за деня от 19:30 часа е сред Уест Хям и Манчестър Юнайтед. " Чуковете " изнендват всички и са пети със 17 точки. " Червените дяволи " след неуспеха си в Европа през седмицата ще опитат да затвърдят отличната си форма като посетител. Те имат 4 победи на открито и демонстрират, че се усещат удобно отвън " Олд Трафорд ". Юнайтед е на девета позиция с 16 точки, само че и с мач по-малко от първия кръг против Бърнли.

Челси и Лийдс се чака да предложат представление от 22:00 часа. " Сините " завоюваха групата си в Шампионската лига и са единствено на две точки от водачите Тотнъм и Ливърпул. Новакът Лийдс играе доста прелестен футбол. Тимът е на 12-а позиция с 14 точки, само че всичките му мачове досега са доста атрактивни и напрегнати.
 Моуриньо: Винаги е добър и неприятен миг да се изправя против Арсенал
Моуриньо: Винаги е добър и неприятен миг да се изправя против Арсенал

" Класирането няма никакво значение "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР