Барикадиране при посещение на инспектори от отдел „Закрила на детето”Задържан

...
Барикадиране при посещение на инспектори от отдел „Закрила на детето”Задържан
Коментари Харесай

Баща на 5 деца плаши с брадва полицаи

Барикадиране при посещаване на инспектори от отдел „ Закрила на детето”

Задържан е дружно с жена му

Баща се барикадира в дома си и заплаши с секира служители на реда, откакто се уплаши че ще му вземат децата. Екшънът се разиграл в монтанското село Крива Бара, оповестиха от полицията.

Служителите на Министерство на вътрешните работи били извикани по неотложност пред дома на многодетния татко, откакто чиновници на отдела за протекция на детето от Лом поискали помощ. Те желали да ревизират изискванията, при които се отглеждат малчуганите в дома на 45-годишния мъж и 31-годишната жена, с която живеел на фамилни начела.

Домакините обаче освен не пуснали държавните чиновници, само че и се барикадирали в дома си, дружно с петте си малолетни деца. Пристигналите служители на реда почнали диалог с мъжа. Той обаче изрично отказал да отвори. Дори заплашил чиновниците на реда с секира. Дълго време траяли договарянията и 45-годишният мъж склонил да отключи дома си. При претършуване в къщата били открити две брадви, които били конфискувани.

Двамата с жена му били арестувани за 24 часа в ареста. Децата пък са настанени в приемни фамилии. В полицейското ръководство в Лом е образувон досъдебно произвеждане по случая.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР