Барети, специализирани части, редови полицаи и дори ловджии са тарашили

...
Барети, специализирани части, редови полицаи и дори ловджии са тарашили
Коментари Харесай

Барети тарашили над 30 адреса заради бруталния убиец от Костенец

Барети, профилирани елементи, редови служители на реда и даже ловджии са тарашили над 30 адреса в издирването на заподозряния за убийството на 38-годишната Милена Шишкова в Костенец. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи за „ Монитор “, откъдето разясниха, че са присъединили в акцията по търсенето на Стоян Зайков даже и горските стражари.

Мъжът не употребил мобилен телефон, таблет или каквото и да е друго електронно устройство, което затруднявало търсенето му. Местните обаче знаели, че той имал навика да си прави подслон в гората около Костенец или да отсяда в къщи на другари. Именно поради това бил уголемен и обхвана на издирването му, в което присъединил даже хеликоптер. Търсенето му продължава към този момент трети ден, като до края на вечерта в неделя той не беше открит, макар извънредно дейния тараш даже на хижите в региона.

Граждани пък подали към 10 сигнала на 112, че са забелязали човек, наподобяващ на Зайков. Информацията им обаче не помогнала изключително на издирващите, защото подобен „ обект “ не бил открит в регионите, за които ставало въпрос в известията.

Стана ясно, че през годините Стоян Зайков се е укривал на сходни места, откакто е правил редица други закононарушения. По-рано денем съседи, които са близки на родителите на Стоян, споделиха, че не имат вяра той да е направил убийството.

„ Не сме го виждали от дълго време. Нямаше от какво да се опасяваме. Той по нищо не показваше, в случай че е той, че може да направи сходно нещо. Тоест, връзките им по никакъв метод не посочваха, че може би е той”, описаха те.

38-годишната Милена Шишкова беше открита убита покрай дома й в Костенец на 10 май. Тя е била простреляна от упор в главата с два патрона от револвер наоколо до къщата, в която живеела откакто се разделила със заподозряния за убийството Стоян Зайков. По последни данни преди убийството е била завързана и пребита от нападателя си.
Жертвата се оплаквала, че през последните няколко дни обвиненият я преследва. Това разяснява нейната сестра Славяна Шишкова откакто даде показания пред полицията. Тя беше безапелационна, че не може да става дума за любовен триъгълник, тъй като Милена не е имала връзка с различен мъж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР