Барбадост стана република и се сбогува с управлението на британската

...
Барбадост стана република и се сбогува с управлението на британската
Коментари Харесай

Барбадос отхвърли властта на Елизабет II, обяви Риана за...

Барбадост стана република и се сбогува с ръководството на английската кралица Елизабет Втора на публична церемоиния сноще.

По време на цереминията, на която определената за президент през октомври Сандра Мейсън постави клетва, суперзвездата Риана беше оповестена за един от своите национални герои, съобщи Франс прес.

Родената в Барбадос 33-годишна певица, актриса, бизнесдама и фешън икона още през 2018 година беше удостоена с купата пълномощен дипломат на островната страна, претрупан с насърчаването на туризма, образованието и вложенията, напомня dariknews.bg. Риана " накара целия свят да мечтае със устрема си към съвършенство, своята креативност, дисциплината си и най-много с изключителната си отдаденост към родината ", сподели премиерката на Барбадос Мия Мотли пред високопоставените лица, събрали се на формалната гала. На нея участва и английският престолонаследник принц Чарлз.

" От името на една признателна страна и на един още по-горд народ, ви представяме националния воин на Барбадос, дипломат Робин Риана Фенти ", продължи Мотли, като предложения певицата да се причисли към нея. Играчът на крикет Гарфийлд Собърс, единственият различен жив народен воин на Барбадос, прегърна Риана, която носеше черна маска за лице като множеството посетители. " Нека все по този начин да блестите като елмаз и да покривате страната си с чест с думите и дейностите си ", сподели още Мия Мотли, правейки асоциация с един от най-големите триумфи на Риана - хитовото й парче " Diamonds " ( " Диаманти " ) от 2012 година

Риана, родена kato Робин Риана Фенти, прави гръмотевичен пробив на международната музикална сцена през 2003 година Певицата съумява да канализира триумфите си в голяма фешън империя, а предприемаческият й гений я катапултира измежду супербогаташите.Понастоящем приходите на Риана засенчват тези на суперзвезди от ранга на Мадона и Бионсе. Богатството й се прави оценка на 1,7 милиарда $, което я прави един от най-състоятелните музиканти на планетата, заяви през август профилираното списание " Форбс ". Според изданието към 1,4 милиарда $ от положението на Риана идват от козметичния ѝ бранд Fenty Beauty, основан в партньорство с френския колос LVMH.

Въпреки че не е издавала албум от 2016 година, Риана продължава да се радва на голямо въздействие онлайн с над 100 милиона почитатели в Инстаграм и Туитър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР