Банята не е просто мястото, където се къпем и мием

...
Банята не е просто мястото, където се къпем и мием
Коментари Харесай

Как да превърнете банята си във вашата лична спа?

Банята не е просто мястото, където се къпем и мием лицето и зъбите си. Това е мястото където 90% от хората безусловно си почиват и оставят мислите си на независимост да се носят с изпаренията на горещата вода.

За да превърнете това място в своята персонална дребна спа и да го извършите още по-отпускащо, в действителност не ви би трябвало доста.
 10 неща, които не би трябвало да съхранявате в банята даже и да имате потребност от тях 10 неща, които не би трябвало да съхранявате в банята даже и да имате потребност от тях
По явни аргументи в банята непрестанно се следят промени в температурата и влажността на въздуха. И все пак, че тя е най-не...

Можете да превърнете всяко дребно битово нещо, в хубаво прекарване.

Ето какво би трябвало да извършите.

Подредете най-различни свещи. Не единствено чаени свещички. Високи, дебели, кръгли, ароматни. Пламъците и другите аромати успокояват мозъка, а другите форми прибавят по-естетичен тип на банята. Разбира се, внимавайте с огъня и не ги забравяйте!
 5 лесни метода да преобразите банята без ремонт 5 лесни метода да преобразите банята без ремонт
Що се отнася до ремонта на апартамент, банята е едно от най-трудните пространства. Преместването на нещо в него постоянно е просто невероятно,...

Използвайте соли за вана с разнообразни цветя и аромати. А в случай че нямате вана, отделяйте повече време в избора си на сапун. Ще се изненадате каква разлика може да добие нещо като сапуна, на което не обръщаме толкоз внимание. Комбинация от масла и плодове, могат да създадат чудеса с изтощеното ви тяло.

Налейте си чаша вино! Наистина, няма нищо необичайно в това, място на което се отпускате да е съпроводено и от напитка, която ви кара да се чувствате добре. 5-6 глътки са задоволителни и за вана, и за парещ душ. А в случай че не пиете вино, можете да си забъркате нещо освежаващо с доста плодове и лед.

Сменете хавлията и чехлите си. След като излезете от банята не би трябвало внезапно да се връщате в действителността, изключително в зимните месеци, когато се усещат разликите в температурите. Пухкави чехли и мекичка хавлия, които да ви прегърнат, излизайки от банята.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР