Банкси е извършил престъпление, когато неговата творба се самоунищожи на

...
Банкси е извършил престъпление, когато неговата творба се самоунищожи на
Коментари Харесай

Банкси може да бъде съден за самоунищожилата се картина

Банкси е направил закононарушение , когато неговата творба се самоунищожи на търг в Лондон , тъй като това стана, откакто тя към този момент беше продадена, заяви в. " Дейли мейл ".

Правни специалисти настояват, че той незаконно е предизвикал имуществена вреда, когато е присъединил устройството, нарязващо картината " Момиче с балон ".

Купувачът заплати 1,04 милион английски лири за картината. Според специалисти нейната стойност може да се е нараснала поради зрелищния номер.

Саломе Верел , юрист и учител в Юридическия университет, сподели, че художникът може да чака на вратата му да позвъни полиция, с цел да го арестува, стига да бъде открита самоличността му.

Банкси постоянно поврежда непознато имущество с графитите си по външни стени. Жалба против това до момента никой не е подал.-->

" Изглежда Банкси ще продължи да се измъква от закона и да го нарушава в името на изкуството - сподели Верел. - Хареса ми художествената стойност на нарязването на картината, само че е забавно, че Банкси употребява непозната благосъстоятелност, с цел да внушава художествените си хрумвания ".

" Не мисля, че други хора биха останали ненаказани за сходно държание " - добави Верел .

" Момиче с балон " е една от най-известните произведения на Банкси . Нарисувана е през 2002 година на стена в Източен Лондон . Момичето е сирийско бежанче - облик, употребен постоянно от художника.              

A post shared by (@banksy) on Oct 5, 2018 at 6:45pm PDT

Текстът към нея е " Винаги има вяра ". Миналата година тя беше определена за обичаната картина на британците.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР