Банковата сметка на режисьорката-легенда Ласка Минчева е запорирана заради дългове

...
Банковата сметка на режисьорката-легенда Ласка Минчева е запорирана заради дългове
Коментари Харесай

Заради дълг на покойната й дъщеря: Запорираха сметката на Ласка Минчева

Банковата сметка на режисьорката-легенда Ласка Минчева е запорирана поради задължения на починалата й щерка, разбра HotArena.

Заради това племенникът й - артистът Атанас Михайлов, който единствен се грижи за нея откакто тя получи инсулт преди 2 година, набира дарения в негова персонална сметка. Периодично той провежда акции в помощ на вуйна си - последната бе за рождения й ден на 12 януари, когато режисьорката на Златния Орфей и Мелодия на годината навърши 79 години. Тя е съвсем изцяло парализирана и три пъти дневно приема инсулин, защото има и диабет. Грижите за нея, както и медикаментите, излизат към 1600 лв. на месец. Нито тя, нито роднината й могат да си ги разрешат и по тази причина непрекъснато разчитат на дарения. 

Доскоро те се събираха в сметка на името на щерка й Вихра Смилова, само че тя бе запорирана поради неин остарял дълг. Журналистката си отиде едвам на 51 години през август 2018 година след дълга борба с рак, разпрострял се в гръбначния дирек, главата и дробовете й. Точно на първата годишнина от гибелта на наследницата си, Ласка Минчева бе покосена от инсулт по време на отмора в Поморие. Тя е говорила по телефона с другар на щерка си и толкоз се е развълнувала от спомените, които я връхлетели, че изведнъж се парализирала. 

От хотела, в който е била настанена, незабавно са я откарали в болничното заведение в Бургас, където са й избавили живота. За страдание оттогава е Ласка е съвсем неподвижна и едвам движи крайниците си, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР