Банда професионални килъри стоят зад жестокия шесторен разстрел в град

...
Банда професионални килъри стоят зад жестокия шесторен разстрел в град
Коментари Харесай

Дрога в дъното на кървавата баня в Нови Искър?

Банда професионални убийци стоят зад жестокия шесторен разстрел в град Нови Искър. Това е една от главните версии, по която работят проверяващите, написа в. "България през днешния ден ".

Нелегален мрачен бизнес на бащата Неделчо Юнаков е най-вероятната причина, довела до кървавата баня точно на Новата 2018 година в фамилния дом. В къщата на ужасите са открити пет натрупа. Неделчо е изработен на сито, до него лежи синът му Георги. В дома са още телата и на доведената му щерка Нанси, гаджето й Боби и баба й по майчина линия. Само няколко часа по-късно криминалисти откриват зарязан фамилния джип БМВ във вилната зона над Нови Искър, а на метри от него, в кладеенец, цялостен с вода, е изхвърлен трупът на 44-годишната жена ан Неделчо – Кети Кюхова.

Основните съмнения са, че става дума за трафик на дрога или други неразрешени субстанции. Според осведомени покупко-продажбите се въртели по маршрута България-Косово. Криминалисти напомнят, че това е така наречен Балкански път на дрогата, по който върви идващият от Близкия Изток хероин на Западна Европа. Бившата югославска провинция от години е посочена за една от основните наркоразпространителски пунктове по пътя към Европа.

Познати на фамилията подозират, че Неделчо Юнаков се захваща с незаконния бизнес преди към четири години. Сдобива се с ТИР, с който съгласно осведомени евентуално прави голям брой транспортни курсове в чужбина, в това число и в Косово. Криминалисти подозират, че през последната година връзките сред Юнаков и задграничните му сътрудници се утежняват. Една от версиите е, че мотивът е изчезнали колета от незаконния товар, транспортиран посредством товарния камион на Неделчо.

До момента проверяващите имат косвени улики за претекста на убийството, само че са безапелационни, че се касае за възмездие. Това съгласно тях е обяснението за извънредно злокобното шесторно ликвидиране.

Разследването продължава. Извършителят към момента не е открит. Не е открито и оръжието. Днес не престават и огледите и обработката на следите. Специален щаб работи по няколко версии – главната е обвързвана с активността на убития татко в фамилията Неделчо Юнаков. Засега е отхвърлена единствено версията за самоубийство, поради разположението на телата. Една от жертвите е убита в тил. Според шефа на националното разследване Борислав Сарафов убийството остава без аналог в новата ни история.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР