Банани с топла вода за отслабване Японецът Хитоши Ватанабе написа

...
Банани с топла вода за отслабване Японецът Хитоши Ватанабе написа
Коментари Харесай

Банани с топла вода: За една седмица ще свалите минимум 5 кг

Банани с топла вода за намаляване

Японецът Хитоши Ватанабе написа книга за това по какъв начин е свалил 18 кг с помощта на бананите.

Той самичък е измислил тази диета, само че както се споделя в книгата, той е взаимствал правилото от научно потвърдени способи.

А точно, най-важното в диетата му е да ядете бананите с топла вода. Тази композиция има способността да форсира метаболизма.

И по този начин, изяжте 2-3 банана за закуска и изпийте чаша топла вода. За другите хранения той споделя, че може да ядете каквото желаете, само че не трябва да ядете след 18:00 часа, в случай че ви е мъчно да издържите, тогава си лягайте по-рано.

Освен за закуска, може да ядете бананите с топла вода и денем.

Храната, която ще консумирате денем, се предлага да бъде по-здравословна и по-малко бърза, пържена, мазна и висококалорична храна. Така че, в случай че желаете да отслабнете, обърнете огромно внимание на диетата, а бананите с топла вода ще реализиран резултата си.

Хранителна стойност на бананите
Суровите банани съдържат 75% вода, 23% въглехидрати, 1% протеин и незначителни количества липиди. Сто грама банани съдържат 89 калории и са богат източник на витамин В6, който обезпечава 31% от целесъобразната дневна доза. Те също съдържат умерено количество витамин С, минерали и хранителни фибри.

Според английски и италиански учени би трябвало да ядете един банан за закуска, един за обяд и един за вечеря, като по този метод осигурявате на организма задоволително количество калий. Това понижава риска от развиване на тромби и кръвни съсиреци в мозъка с 21%.

Изследване, оповестено в “Journal of the American College of Cardiology ”, допуска, че инсултът в множеството случаи може да бъде предотвратен или даже понижен, с помощта на калия, който се съдържа в някои храни: като бананите, рибата, спанака и лещата.

Вижте още: Народен лек при диабет с кисело мляко и сода за самун

Учените открили, че дневният банкет на калий, нужен за попречване на риска от инсулт, е към 1600 mg. Един приблизително огромен банан съдържа към 500 mg, тъй че три банана дневно могат да намалят кръвното налягане и да оказват помощ на мозъка да действа вярно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР