Балканският шампион по кикбокс Мартин Копривленски коментира предстоящото си участие

...
Балканският шампион по кикбокс Мартин Копривленски коментира предстоящото си участие
Коментари Харесай

Мартин Копривленски: Копирам техники от Адесаня, Перейра и брат ми, киковете са силното ми оръжие

Балканският първенец по кикбокс Мартин Копривленски разяснява идното си присъединяване на MAX FIGHT 53, където ще се изправи против румънеца Жалуба Овидю в среща от жанр К-1, в категория до 70 кг.

" Все още не сме навлизали в детайлности по отношение на противника. Треньорът ми Марио Кирилов постоянно изследва доста детайлно всеки наш конкурент и в този момент обстановката няма да бъде по-различна, сигурен съм ", сподели Копривленски. За него това ще бъде 4-о присъединяване в среща под егидата на промоутъра.

Мартин се върна обратно и към спечелването на балканската купа. Той беше посетител в подкаста " Неформално с Георги Петков ".

" Помня, че желаех да победя, с цел да подвигна по-късно българския байрак над главата си. Така и направих. Много бяхме щастливи всички в българския щаб. И тогава Марио Кирилов беше в ъгъла ми. Винаги ме е подкрепял във значимите моменти и поради това, когато пристигнах в София, взех решение непосредствено да отида при него ", означи гостът ни.

" Брат ми е доста значим за мен и израстването ми в спорта. Винаги е намирал верните думи, с цел да ме поддържа в точния миг. Освен това, несъмнено, ми е помагал и в тренировките. " Откраднал " съм си доста техники от него.

И от други известни бойци също. Израел Адесаня, да речем. Да, тъкмо " куесчънмарк " кикът против гръцкия ми противник на Night of the Titles беше изкопиран от него. Следя изявите им с Алекс Перейра още доста преди да се причислят към UFC ", призна Копривленски.

" Имам съответни проекти за своето бъдеще. Не искам да ги разгадавам, тъй като съм доста религиозен. Когато пристигна верният миг, ще ги оповестя ", загатна Мартин, който беше безапелационен, че ще се раздаде на най-много в престоящата си борба, както го е правил постоянно.

Какво още показа той, вижте в целия диалог с него:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР