Балкан посреща израелския Ирони Наария от 19:00 ч. в Арена

...
Балкан посреща израелския Ирони Наария от 19:00 ч. в Арена
Коментари Харесай

ПРЯКО: "Балкан" - "Ирони" Наария


" Балкан " посреща израелския " Ирони " Наария от 19:00 ч. в " Арена Ботевград " в мач от 4 кръг в група 4 на баскетболната Деласпорт Балканска лига.

Този дуел може да гледате директно в ефира на спортната телевизия RING, само че и онлайн, тук, на нашия уебсайт btvnovinite.bg.

" Ирони " Наария е водач във краткотрайното класиране на групата с три победи от три изиграни дуела, до момента в който " Балкан " заема трето място, само че с една среща по-малко и с индикатори от един триумф и едно проваляне.
Снимка: https://balkanleague.net/

Целта пред баскетболистите от Ботевград е да нанесат първа загуба на израелския отбор в група 4 на шампионата, като по този метод ще запазят шансове да се класират първи в нея и да намерят място непосредствено във финалната четворка. Самочувствие им дава и новото попълнение – пристигналият преди броени дни американец Крисчън Джоунс.

Същата обаче е задачата и пред " Ирони " Наария – състав, който се намира в страхотна форма и в случай че завоюва довечера в Ботевград, значително ще се бетонира като водач преди финалната четворка.

Голямата опасност за " Балкан " още веднъж ще бъде Дъстин Томас – MVP в първия стадий на Деласпорт Балканска лига, към който би трябвало да прибавим още три имена: Стефан Бранч, Кларк Розенберг и първенеца в Евролигата с " Макаби " Тел Авив и някогашен гард на националния тим на Израел Йогев Охайон.

Снимка: https://balkanleague.net/


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР