Балкан победи с 92:86 Черноморец в мач от 19-ия кръг

...
Балкан победи с 92:86 Черноморец в мач от 19-ия кръг
Коментари Харесай

Йовица Арсич: Знаех си, че няма да е лесно

Балкан победи с 92:86 Черноморец в мач от 19-ия кръг на НБЛ. Ето какво сподели след срещата треньорът на спечелилите Йовица Арсич:

„ Имахме доста открити стрелби първоначално. Те направиха неточности в нахлуване и имат заслуга за нашето положително начало, тъй като по-лесно вкарвахме на старта. След това загубихме фокус, а те хванаха няколко битки, навлязоха в добър темп, получиха самочувствие и се върнаха в мача. Знаех си, че няма по какъв начин да е елементарно. Сега с Пейчинов, Черноморец има по-дълга ротация, имат положителни състезатели и на никой няма да му е елементарно да ги бие до края на сезона. Няма нищо изненадващо.

Доволен съм, тъй като Здравко Христов и Марин Маринов сподели ненапълно какво могат да вършат и че могат да оказват помощ. Сигурно и Божо може да играе малко по-добре от това, което сподели през днешния ден (смее се). Не му беше ден. Важното е да влезем в темп. Сега ще стартираме да играем мачове през 4-5 дни. Със сигурност ще сме в по-добра форма и ще изглеждаме по-добре. Някой като няма ден, има кой да компенсира и двърши работата.”, съобщи Арсич.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР