Балкан отпадна от турнира за Купата на България, след като

...
Балкан отпадна от турнира за Купата на България, след като
Коментари Харесай

Мнението на специалиста след тоталния резил на купата: На Балкан му липсва най-добрият му играч

Балкан отпадна от шампионата за Купата на България, откакто претърпя унизителна загуба с 48:90 от Рилски състезател в полуфиналния конфликт в Панагюрище. Sportal.bg още веднъж потърси способеното мнение на някогашния баскетболен национал Бойко Младенов, който разяснява неприятната обстановка за отбора от Ботевград.

„ На Балкан му липсва най-хубавият състезател сега и това е публиката. Видя се, че в случай че на някой от тимовете се е отразило тази година ситуацията, това е на Балкан. По този метод, без последователите си баскетболистите от Ботевград изгубиха и малко самочувствие. Това води и до по-плаха игра. Аз по този начин го виждам, може и казусът им да е различен.

Рилски състезател не даде късмет на Балкан да се изяви в полуфинала. Играчите на Удо са изиграха съвършен мач в отбрана и нахлуване. Игровото време на всички беше разпределено почти по равно. С огромен принос са всички баскетболисти по всички индикатори. Общо взето един съвършено изигран полуфинал. Хем бяха спестени силите на главните играчи, с цел да могат да са подготвени за финала, хем мачът е изигран по съвършен метод.

За Балкан по-лошо от тук нататък не може да бъде, след подобен полуфинал за трофей, който са желали да вземат. Затова от тук нататък би трябвало играчите на Йовица Арсич да се вдигнат, да се стимулират оптимално, с цел да довършат сезона уместно. “, разяснява пред Sportal.bg Бойко Младенов.

Снимка: facebook.com/basketballfederation
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР