Българското участие на световното първенство по плуване в Доха, Катар

...
Българското участие на световното първенство по плуване в Доха, Катар
Коментари Харесай

Сериозно българско присъствие ни очаква в петък на световното първенство по плуване в Доха

Българското присъединяване на международното състезание по плуване в Доха, Катар продължава с цялостна мощ, като в петък цели шестима родни състезатели ще се включат в предварителните серии.

Началото ще сложи Йосиф Миладинов в коронната си дисциплинираност 100 метра бътерфлай , където той ще плува в предпоследната седма серия, която започва в 8:46 часа българско време .

Много скоро по-късно ще забележим в басейна и Габриела Георгиева , която преди няколко дни се подреди 13-a на 100 метра тил. Сега за единствената ни представителка при дамите на този шампионат следва присъединяване на 200 метра тил . Нашето момиче е във втората серия от 8:56 часа наше време.

В деяние още веднъж ще влезе и Калоян Братанов , като този път варненецът ще търси мощно показване на 50 метра свободен жанр . Той е подложен в девета серия, която по стратегия стартира в 9:24 часа.

В петъчния ден България ще се включи и в щафетата на 4х200 свободен жанр при мъжете , където упоритостите са да бъде извоювана квота за Олимпийските игри в Париж 2024. Родните представители ще плуват в първата серия от 9:49 часа българско време .

Гледайте българското присъединяване в петък сутринта (16 февруари) от 8:30 часа българско време НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР