Българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик

...
Българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик
Коментари Харесай

Костадинов: Българското правителство ни обяви война! Но е въпрос на време ние да управляваме

Българското държавно управление или това, което беше назначено от американския дипломат за такова, разгласи война на една политическа партия. Това съобщи пред публицисти водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
„ Днес станахме очевидци на нещо невиждано. Нещо, което се случва за първи път в българската история “, сподели Костадинов.
Той раздели на три елементи изводите от казаното от премиера.
„ Първо – съгласно министър-председателя Денков „ Възраждане “ е единствената съпротива в нашата страна. На процедура той легитимира нашата политическа организация като единствената, която се опълчва на опитите България да бъде вкарана във войната в Украйна. България да бъде деградирана и скоро да нямаме участия във вземането на политически решения “, сподели той.
На второ място той открои, че „ Денков няма проблем с това да извършва заповеди и за следващ път чете указания “.
„ Ние от „ Възраждане “ не признаваме това държавно управление от първия ден, в който то беше формирано “, означи водачът на партията. И напомни, че са пуснали сигнал до прокуратурата против ръководители на ПП-ДБ.
Костадинов сподели, че нямат сведения какво се случва по този сигнал, само че евентуално нещо става, с цел да се случи „ тази много изнервена реакция от страна на министър-председателя “.
Каза още, че „ българските ръководещи решително вървят по начертания от техните американски ментори път за въвеждане в нашата страна на украинския сюжет “.
Случващото се у нас е повтаряне на събитията в Украйна преди 10 години. Сценарий, който цели да вкара страната ни в революция, сподели Костадинов.
Допълни, че през днешния ден са получили следващите закани за физическо унищожаване на хора от „ Възраждане “, само че това не ги тормози. Каза, че нямат проблем да се срещнат „ на полето на правораздаването “ с тези хора.
„ Въпрос на време е да управляваме страната “, отсече в умозаключение той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР