Българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик

...
Българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик
Коментари Харесай

Костадинов: Българското правителство или това, назначено от американския посланик, ни обяви война

Българското държавно управление или това, което беше назначено от американския дипломат за такова, разгласи война на една политическа партия. Това съобщи пред публицисти водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Днес станахме очевидци на нещо невиждано. Нещо, което се случва за първи път в българската история, сподели водачът на " Възраждане "

" Първо - съгласно министър-председателя Денков " Възраждане " е единствената съпротива в нашата страна. На процедура той легитимира нашата политическа организация като единствената, която се опълчва на опитите България да бъде вкарана във войната в Украйна. България да бъде деградирана и скоро да нямаме участия във вземането на политически решения ", уточни той.

На второ място той открои, че " Денков няма проблем с това да извършва заповеди и за следващ път чете указания ". " Ние от " Възраждане " не признаваме това държавно управление от първия ден, в който то беше формирано ", означи водачът на партията.

Ние вършим една тиха електорална гражданска война, сподели още Костадинов.

Припомняме, че малко по-рано през днешния ден министър председателят на България Николай Денков разкритикува държанието на " Възраждане " в и отвън Народното събрание по време на брифинг след съвещание на Министерски съвет.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР