Българското крило Николай Тодоров - Хичо се превърна в герой

...
Българското крило Николай Тодоров - Хичо се превърна в герой
Коментари Харесай

Хичо стана герой за Урал с победен гол

Българското крило Николай Тодоров - Хичо се трансформира в воин за отбора си Урал (Екатеринбург). Юношата на Левски заби победния гол в домакинския мач против Ахмат от 5-ия кръг на съветската Премиер Лига. Урал завоюва с 2:1, а Димитров бе прецизен в 78-ата минута, при резултат 1:1. Българинът донесе успеха на отбора си с прекрасен удар от придвижване от дъгата на наказателното поле. Всичко стартира след центриране от фаул, след което топката бе отбита от защитник на Ахмат, само че Димитров бързо се ориентира в обстановката и изненада противниковия вратар.

Димитров записа 90 минути на терена и получи най-високата оценка в мача (7.5) от уеб страницата Чемпионат.com. Със 7.5 бе оценен още единствено румънският нападател Ерик Бикфалви, който пък стана създател на първото попадение за отбора си в срещата - в 50-ата минута. димитров имаше присъединяване и в тоза гол, защото даде прелестен пас с пета на Денис Кулаков, който с центриране отдясно постави топката на главата на Бикфалви и румънец с удар от близко изравни.

Гостите бяха повели в резултата с гол на Идриса Думбия в 29-ата минута. Той бе прецизен с шут отвън наказателното поле.

Урал е 14-и в класирането с 4 точки, като през днешния ден се поздрави с първа победа от началото на сезона в Премиер Лигата. Ахмат е 11-и, също с 4 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР