Българското издание на най-престижния конкурс за маркетингова ефективност в света

...
Българското издание на най-престижния конкурс за маркетингова ефективност в света
Коментари Харесай

Effie Awards ще отличи маркетинговите идеи, които работят

Българското издание на най-престижния конкурс за маркетингова успеваемост в света Effie Awards стартира да приема поръчки. Наградите Effie са всепризнат стандарт за най-успешните акции измежду рекламните организации и рекламодатели по света и се провеждат у нас от Българската асоциация на информационните организации (БАКА).

Economic.bg е медиен сътрудник на премиите.

В тазгодишното, шестнадесетото издание на интернационално приетите награди Effie могат да се състезават всевъзможен тип маркетингови интензивности, съдействали за триумфа на комерсиалните марки, които са основани за и осъществени в България в интервала 01.01.2022 – 31.08.2023 година, като това се отнася за всички показани детайли на акцията.

Най-ефективните интензивности и акции в България ще се състезават в редица категории, измежду които „ Положителна смяна “, в която се награждават комерсиалните марки и фирмите, които предизвикват по-доброто посредством маркетинговите връзки, „ Малък бюджет “ за отличаване на акции, довели до непропорционално огромен бизнес резултат във връзка с изразходвания бюджет, „ Въвеждане на нов артикул или услуга “, „ Нестопански бранш “ и други.

Заявките, които показват по какъв начин изборът на подобаващ медиен канал и методология за премерване на резултатите са съдействали за възстановяване на индикаторите за успеваемост на акцията, могат да вземат участие в обновената категория „ Ефективност в медиите “.

Всяка обособена поръчка би трябвало да е съобразена с особеностите на съответната категория, в която взе участие. Заявки, участващи в категория „ Устойчив триумф “, се подават на специфична бланка. Заявка за една акция може бъде подадена най-вече в една категория от раздел „ Секторни категории “ и в една категория от раздел „ Специални категории “ от регламента на състезанието.

Всички категории на Effie Awards България 2023, техните дефиниции, разпоредбите за присъединяване, и насоки за подаване на сполучливи поръчки са оповестени на уеб страницата на състезанието: www.effiebulgaria.org

Комуникационни организации и рекламодатели могат да подадат поръчки в три периода, със съответната такса. Първият период за подаване на поръчки изтича на 18 септември. До 28 септември ще се одобряват поръчки с такса във втори период. Крайният период за присъединяване е 10 октомври, надлежно с най-високи такси за присъединяване. Агенции-членове на БАКА могат да се възползват от специфични цени при присъединяване.

Всички поръчки, подадени за присъединяване в категория „ Нестопански бранш “, получават 50% понижение от таксата за присъединяване в съответния период. Повече информация за изискванията и таксите за присъединяване са оповестени на www.effiebulgaria.org.

При присъединяване допълнително от една категория се подава обособена поръчка за всяка категория и се заплаща такса за всяка подадена поръчка.

Кандидатурите ще бъдат оценени през октомври и ноември, а спечелилите ще бъдат оповестени по време на публична церемония гала, която ще се състои в края на месец ноември 2023 г.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР