Българско вино се нареди в селекцията на престижния американски вестник

...
Българско вино се нареди в селекцията на престижния американски вестник
Коментари Харесай

Българско вино попадна в селекция на Washington Post

Българско вино се подреди в селекцията на влиятелния американски вестник Washington Post за най-хубавите виновност за това лято.

В листата на американския колумнист Дейв Макинтайър са включени три американски, едно южноафриканско и българското PIXELS, което се създава от New Bloom Winery от екзотичния за България вид Глера. В описанието за PIXELS Глера американският създател споделя: "всяка седмица би трябвало да включва и празнуване. Глера е сортът за просеко – в този случай отглеждан в България и с малко повече тежест и благосъстояние на усета в сравнение с в италианския модел. Прекрасно и освежаващо, с усети на бели плодове ".

Дейв Макинтайър написа за виновност от години, има богата експертиза и познава в дълбочина спецификите на винената промишленост. Дегустацията на виновността бе проведена от Grapes & Barley, които осъществят виновността на New Bloom Winery в 23 американски щата като с изключение на към PIXELS, на сериозен интерес се радва и серията Face-to-Face (f2f).

Глера е италиански винен вид, от който се прави прословутото просеко. New Bloom Winery е единствената българска маза, която го отглежда у нас и го употребява за своето пенливо вино PIXELS. PIXELS Глера се затваря с неповторима запушалка за многократна приложимост, която на всяко отваряне издава характерния пукащ тон на пенливите виновност и защищава напитката от изветряване и навлизане на О2, прахуляк и други нездравословни за течността детайли.



Това е следващото самопризнание за винената серия PIXELS и New Bloom Winery зад океана. Тя има златни медали от Los Angeles International Wine Competition. Тази година на "световното по вино " – Concours Mondial de Bruxelles розето PIXELS бе отличено със златен орден. Винарната New Bloom е известна на пазара и с винените серии Verano Azur, Face-to-face (F2F) и едноименната New Bloom. Работи с близо 6000 дка лични лозови масиви в Тракийска равнина, а самата маза се намира в Съединение. Вината й се продават сполучливо в 20 страни от целия свят.

Цялата селекция на Washington Post може да прочетете тук: https://www.washingtonpost.com/lifestyle/food/pop-the-top-on-this-7-wine-plus-4-more-for-summer-sipping/2018/06/01/92b12c86-637f-11e8-a768-ed043e33f1dc_story.html?noredirect=on&utm_term=.83211d2a1ce6
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР