Българският топ-модел на агенция Ивет Фешън Белослава Хинова за пореден

...
Българският топ-модел на агенция Ивет Фешън Белослава Хинова за пореден
Коментари Харесай

Българка за пореден път дефилира за Chanel

 Българският топ-модел на организация " Ивет Фешън " Белослава Хинова за следващ път дефилира на ревюто на френската фешън къща " Chanel ", която показа извънредната си круизна линия за 2021-2022 година пред изискана аудитория в Дубай. Събитието се състоя на пристанището Крийк, а моделите презентираха новите творения на марката на два пъти пред повече от 1000 специфични посетители. Колекцията е формирана най-вече от тоалети в монохромната гама, класическа композиция от черно и бяло.

Креативният шеф Виржини Виар показа, че черпи ентусиазъм от френския драматург и публицист Жан Кокто. Бел, както я назовават, стъпи на подиума в дълъг разкроен бял панталон, декориран с мъниста, и боди, което се отличава с ефектни декоративни бродерии. Сред присъстващите на събитието бе испанската кинозвезда Пенелопе Крус, която краси декемврийската корица на арабското издание на списание " Vogue ".

В края на месец септември Белослава бе част и от ревютата на световноизвестните марки " Dior " и " Yohji Yamamoto " в Париж по време на Седмица на модата. В градините на Тюйлери " Christian Dior " сподели новата си сбирка - Пролет/Лято 2022. Тогава нашенката дефилира на подиума облечена със структурирано яке в бежов цвят с огромен пеперуден принт.

Хинова е един от най-успешните родни модели в чужбина. През юни тя взе участие в представянето на новата круизна сбирка на " Dior " за 2022, а стилното шоу се състоя на стадиона " Панатинайкос " в Атина. До момента момичето, трансформирало се в едно от най-популярните и публикувани лица на " Ивет Фешън ", има в сбирката си дефилета за международни марки като " Chanel ", " Armani ", " Giambattista Valli " и " Sportmax ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР