Българският шампион Лудогорец обяви, че билетите за гостуването на датския

...
Българският шампион Лудогорец обяви, че билетите за гостуването на датския
Коментари Харесай

Нордселанд отпусна 697 билета за феновете на Лудогорец

Българският първенец Лудогорец разгласи, че билетите за гостуването на датския Нордселанд от Група „ Н “ на шампионата Лига на конференциите към този момент са в продажба. Мачът с датчаните е в четвъртък, 5 октомври, от 22:00 часа българско време.

Привържениците на 12-кратния първенец на България разполагат единствено с 697 билета за визитата си.

Ето какво написаха разградчани:

ФК Лудогорец оповестява на почитателите си, че е в ход продажбата на билетите за гостуването на Норшелан от група Н на Лигата на конференциите. Мачът ще се играе на 5 октомври от 21,00 ч. локално време (22,00 ч. българско) на стадион " Right to Dream Park " във Фарум, Дания. Привържениците на дванадесеткратния първенец разполагат единствено с 697 билета бранш Udebane B. Броят места е избран по отношение на потенциала на съоражението.

Продажбата на билетите ще се прави онлайн чрез следния линк: https://billet.fcn.dk

Желаещите да си закупят билети за мача Норшелан - Лудогорец би трябвало да влязат на посочения адрес, където ще се отвори скица на целия стадион. Привържениците на Лудогорец би трябвало да си изберат място само в бранш Udebane B. Следва регистрация в уеб страницата и заплащане на съответния билет.

Цените на билетите за гостуващите последователи на Норшелан - Лудогорец са следните:

Студенти - 99 крони (13 евро)

Деца до 16 години - 59 крони (8 евро)

Възрастен - 119 крони (16 евро)

Важно! Всички почитатели на Лудогорец, които ще участват на мача, наложително би трябвало да си купят билети за бранш Udebane B. Според ограниченията за сигурност на стадион " Right to Dream Park " последователи с продукти на българския първенец няма да бъдат позволени в другите браншове.

ПФК Лудогорец поддържа връзка с сътрудниците си от Норшелан и навреме ще популяризира спомагателна информация по отношение на процеса по продажбата на билетите за дуела на 5 октомври.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР