Българският шампион Лудогорец е отправил оферта за футболиста на Олимпиакос

...
Българският шампион Лудогорец е отправил оферта за футболиста на Олимпиакос
Коментари Харесай

Лудогорец търси десен бек, спря се на испанец от Олимпиакос

Българският първенец Лудогорец е отправил оферта за футболиста на Олимпиакос Пипа, оповестява испанското издание „ Relevo “.

Според информацията „ зелените “ имат конкуренцията на испанския Елче и нидерландския АЗ Алкмаар за подписа на десния бек. Лудогорец има преимущество пред останалите два клуба, защото към този момент е отправил съответно предложение към гръцкия гранд. Финансовите параметри на офертата на разградчани за Пипа не се разкрити.

Гонсало Авила е младеж на Еспаньол, като има 7 мача за “папагалчетата ”, а в Испания е играл още и за Химнастик. За момента най-усшеният му интервал е 2020 - 2022 година, когато носи екипа на британския Хъдърсфийлд. След това минава в колоса от южната ни съседка Олимпиакос.

За гръцкия гранд досега през сезона има 11 мача в шампионата и 9 в евротурнирите, само че за последно е бил на терена на 13 ноември при нулевото тъждество с АЕК Атина.

Лудогорец продаде Сисиньо на бразилския Баия и се пробва да откри негов заместител. Българският първенец за малко бе свързван с Алекс Виго от Ривър Плейт..

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР