Българският създател на съдържание Никола Niku Гяуров получи покана за

...
Българският създател на съдържание Никола Niku Гяуров получи покана за
Коментари Харесай

Никола Niku Гяуров събира супер отбор за стриймърски турнир по CS2

Българският основател на наличие Никола " Niku " Гяуров получи покана за присъединяване в CS2 шампионата за стриймъри CEE Champions. Популярният геймър и водещ на шампионатите по Counter-Strike на A1 Gaming League трябваше да събере тим от 5-ма българи, с цел да се съревновава с тимовете на още 5-ма авансово поканени стриймъри от Източна и Централна Европа. В борбата за първото място на шампионата с награден фонд 15 хиляди $ на " Niku " ще оказват помощ някои от най-известните български състезатели и CS основатели на наличие сега.

За мен е голяма чест и привилегия да съставлявам България на стриймърския шампионат " CEE CHAMPIONS ", в който 6 страни ще премерят сили за огромната премия от $15000!

Това значи, че аз трябваше да подбера и моите съотборници, с които да се надигнем против нашите съперници. 1/2
— Niku (@OfficialNiku)
В тима си той сполучливо е поканил играчите на 500 Християн " REDSTAR " Пиронков и Георги " SHiPZ " Григоров. Заедно с тях в отбора му са още снайперистът Дейвид " h4rn " Бенчев, който сега играе в Pompa, а класата става още по-голяма и с наличието на Алекс " Rainwaker " Петров, който до преди дни бе част от елитната eSports организация - Team Liquid. Резерва на отбора ще бъде младият Валентин " f3nix " Маринов.

Squad representing
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР