Българският президент предлага Украйна да застане на колене пред Русия.

...
Българският президент предлага Украйна да застане на колене пред Русия.
Коментари Харесай

Съветник на Зеленски бесен на Румен Радев

Българският президент предлага Украйна да застане на колене пред Русия. Това счита Михайло Подоляк, съветник на украинския президент Володимир Зеленски. Пред bTV Подоляк съобщи, че Румен Радев не предлага Русия да напусне територията на Украйна.

“Той предлага на Украйна да застане на колене и да одобри решението, че Украйна повече няма да я има. На мен ми се желае този човек да говореше по този метод и по този начин да поставяше акцентите, с цел да могат всички да бъдат наясно какво предлага той ”, сподели съветникът.

Според него българският президент “не предлага мир, не предлага войната да се приключи ”.

“Той не предлага главното – Русия да напусне нашата територия. Той ни предлага да застанем на колене и да продължаваме да разрешаваме нашите деца да бъдат убивани ”, споделя още Михайло Подоляк.

По думите му България е помогнала доста на Украйна.

“В най-тежкия миг на войната България в действителност оказа помощ на Украйна и ние ще запишем това в нашите сърца ”, добави Подоляк.

Той не сподели каква тъкмо помощ е изпратило държавното управление, само че счита, че то единствено би трябвало да каже какво е предоставено от финансова, филантропична и военна позиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР