Българският премиер посети папа Франциск по повод 24 май -

...
Българският премиер посети папа Франциск по повод 24 май -
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Кирил Петков - при папата, Русия - на всички възможни морета

Българският министър председател посети папа Франциск във връзка 24 май - нещо, което би трябвало да е протоколно събитие. Интересно е, че съгласно Кирил Петков главата на Римотаколическата черква персонално го е поздравил за напъните за битка с корупцията.

Като казахме корупция - синонимът й " Автомагистрали " стартира мъчно и трудно да се подрежда с нов Съвет на шефовете. Дано е за положително.

В света още тече и препирня за нещо, което наподобява просто - кой заплаща в рубли на дядя Вова и кой не (всъщност, официално никой не заплаща - откриваш си сметка в Газпромбанк и те си ги конвертират). Така обаче гръцкият " Катимерини " написа, че на терминала на островчето Ревитуса 30 % от целия потенциал от предстоящите доставки е непокътнат за България.

Володимир Зеленски приказва пред форума в Давос. Където изиска от някои от най-влиятелните и богатите хора в света: петролно ембарго, блокиране на всички съветски банки и цялостно преустановяване на всякаква търговия с съветски компании.

А от отсрещната страна съветският политолог Сергей Михеев пред тв " Россия 1 " напряко разказа до каква степен там виждат границите на " интервенцията ":

" Това, което успеем да си осигурим, по-късно ще бъде несъмнено като наши цели. "

В смисъл: завоюваме колкото може - след това обясняваме...
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР