Българският полузащитник на АПОЕЛ (Никозия)Георги Костадинов ще отсъства от терените

...
Българският полузащитник на АПОЕЛ (Никозия)Георги Костадинов ще отсъства от терените
Коментари Харесай

Травма изважда Георги Костадинов от терените за 10 дни

Българският полузащитник на АПОЕЛ (Никозия)Георги Костадинов ще отсъства от терените най-малко 10 дни, откакто се контузи в четвъртък по време на мача от 16-ия кръг на кипърското състезание против Арис (Лимасол). Мачът завърши 1:1, само че Костадинов беше ритнат доста неприятно в глезена още в 19-ата минута. 

Въпреки болката, той остана още малко на терена, само че в 33-ата минута въпреки всичко трябваше да излезе, сменен от Янис Сацияс.
 Георги Костадинов с травма при тъждество на АПОЕЛ Георги Костадинов с травма при тъждество на АПОЕЛ
32-годишният халф ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс на следващия ден или в понеделник, когато ще стане ясна и точната диагноза. За момента от медицинския щаб на АПОЕЛ допускат, че става дума за разтегнати връзки на глезена и оток от удар.

Иначе в самата среща на стадион " Антонис Пападопулос " в Ларнака двата тима си размениха по едно попадение в последните три минути на първото полувреме за крайното 1:1. И след изиграването на останалите мачове от кръга в края на 2022-а година на първите три места с по 37 точки се подредиха три тима. На върха е АПОЕЛ по спомагателни индикатори, а след тях са ФК Пафос и АЕК (Ларнака).

Един от водачите на националния тим в последните години дойде на Острова на Афродита това лято след четири години в съветското състезание с екипа на Арсенал (Тула) и незабавно се трансформира във значим детайл в тактическата сграда на АПОЕЛ и при предходния треньор Софронис Августи, и при новия Владан Милоевич. 

До момента Костадинов има 11 мача и 2 гола в шампионата на страната и 3 мача и 1 жълт картон в шампионата на УЕФА Лига на Конференциите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР