Българският полузащитник Михаил Александров, който от януари 2017 е играч

...
Българският полузащитник Михаил Александров, който от януари 2017 е играч
Коментари Харесай

Руският спортен гигант МАТЧТВ с филм за български национал

Българският полузащитник Михаил Александров, който от януари 2017 е състезател на съветския отбор Арсенал (Тула), преди близо 3 месеца получи тежка травма - скъсване на кръстни връзки, началното му възобновяване, от която протече в България. Най-големият съветски състезателен канал - МАТЧТВ, пристигна особено поради него у нас, с цел да снима филм за това по какъв начин усъвършенства той физическата си форма след интервенцията, която претърпя в Германия, а също и по какъв начин фамилията му минава в прочувствено отношение през този тежък за кариерата му стадий. В рамките на цели два дни, екип от няколко съветски кореспонденти и оператори снима моменти от рехабилитацията му, режима на хранене и темп на живот в България.

Интервюирани бяха половинката му Деница - известна на съветската публика като професионален модел, както и дъщеричката му Миа, която показа пред камерите на МАТЧТВ, че е щастлива от обстоятелството, че са прекарали няколко месеца вкъщи.

Към днешна дата те към този момент са в Русия, където медията продължава да следи възобновяване на Александров, заснемайки още няколко епизода с негово главно присъединяване. Пилотният епизод се завъртя в съветската телевизия на 3 ноември, а излъчването на това спортно риалити ще продължи няколко седмици. Водеща фотография: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР