Българският полузащитник Борислав Цонев даде специално интервю за Sportal.bg, в

...
Българският полузащитник Борислав Цонев даде специално интервю за Sportal.bg, в
Коментари Харесай

Боби Цонев: Амбициран съм отново да защитавам цветовете на любимия Левски

Българският полузащитник Борислав Цонев даде особено изявление за Sportal.bg , в което описа по какъв начин протича животът в Хърватия по време на пандемия. В момента юношата на Левски играе в отбора на Интер (Запрешич), а поради представянето си халфът попадна на три пъти в тима на кръга в хърватската Първа лига. Цонев не пропусна да разяснява и протичащото се в родния си клуб Левски.

" Няма толкоз наранени от ковид, както в множеството страни. Спряха ни тренировките и затвориха учебни заведения и питейни заведения. Като цяло аз проследявам повече какво е ситуацията в България. В Хърватия хората излизат на открито и множеството заведения за хранене и кафета работят за момента. Тренирам по един път дневно и в града, в който пребивавам, всичко работи, тъй че ситуацията е естествена. Вчера ни пуснаха публично и през днешния ден ще опитам да се прибера в България ", показа халфът за обстановката с ковид в Хърватия.
 Левски се препъна против Берое @@@
" Първенството в Хърватия е много оспорвано и всички тимове са доста окуражени да реализират задачите си. Отборите са единствено 10 и всеки един от тях се бори за оставане в лигата или място в Европа. Много пъти съм мислил по въпроса по какъв начин Хърватия има толкоз положителни футболисти. Инфраструктурата и изискванията за работа, която се предлага от клубовете на играчите, сигурно не е по-добра от тази в България. Голям % от младите обаче имат персонални треньори и упражняват в допълнение. Пример за налагането на млади футболисти е Динамо (Загреб). Те залагат на млади, най-вече хърватски играчи и имат огромен триумф освен тук, само че и в Европа. Виждате, че в България първите три-четири тима нямат такава политика ", добави юношата на Левски за футбола в страната.
 Лудогорец победи Левски с 2:0 @@@
Боби показа, че поддържа връзка с Кристиан Димитров. Наскоро българският бранител също заигра в Хърватия, преминавайки в тима на Хайдук (Сплит) от Ботев (Пловдив).

" Поддържаме контакт с Кристиан непрекъснато. Много се веселя за него, защото Хайдук е огромен тим със страхотни почитатели. Мисля, че това е голяма крачка в неговата кариера ".
 Славия и Левски приключиха при 0:0 @@@
" Разбира се, проследявам всичко към Левски. Това, което вършат почитателите, е необикновено. Предвид финансовите проблеми би било ужасно, в случай че се промени политиката и в действителност се залага на млади български играчи. Това решение би трябвало да се вземе от хората, ръководещи клуба. Самото име на тима постоянно се е справяло в сложни обстановки. Виждайки какво вършат почитателите, съм оптимистично надъхан за бъдещето на клуба. Прекарах 7 страхотни години на " Герена ". Имах много проблеми с травми и си мисля, че не съм дал доста за представителния отбор. Имам голяма мотивация това да се промени и за какво не един ден да се боря и още веднъж да пазя цветовете на обичания тим? ".  Лудогорец победи Левски с 2:0 @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР