Българският парламент ратифицира Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между

...
Българският парламент ратифицира Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между
Коментари Харесай

Парламентът ратифицира Договора с Македония

Българският парламент ратифицира Договора за другарство, добросъседство и съдействие сред Република България и Република Македония. Документът беше подсилен единомислещо, макар че малко преди този момент социалистът Валери Жаблянов го дефинира като недоносче.

Това стана откакто през вчерашния ден единомислещо в парламентарната комисия по европейските въпроси и надзор на европейските фондове беше гласувано да бъде включена ратификацията на контракта с Македония в пленарна зала за през днешния ден, а ръководителят на Кристиан Вигенин дефинира като добър знак, парламентите на двете страни го ратифицират в един след различен.

Парламентът на Македония ратифицира контракта за другарство с България на 15 януари. 61 депутати в 120-местния македонски парламент гласоподаваха в интерес на контракта, а един народен представител се въздържа.

Припомняме, през лятото на 2017 година двете страни се подписаха под Договор за другарство, добросъседство и съдействие сред Република България и Република Македония. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР