Българският национален отбор по плуване даде старт на своя подготвителен

...
Българският национален отбор по плуване даде старт на своя подготвителен
Коментари Харесай

Националният отбор по плуване започва интензивна подготовка в Бургас

Българският народен тим по плуване даде старт на своя предварителен лагер в Бургас , който стартира от през днешния ден и ще продължи до 26 май. За това осведомиха от БФ Плувни спортове. Събитието се организира в чудесно оборудвания басейн на комплекс Парк Арена ОЗК, където спортистите ще имат опцията да се приготвят за идните интернационалните надпревари под управлението на своите треньори.

В подготовката интензивно вземат участие изявени плувци , които към този момент са изпълнили олимпийските нормативи за Летните олимпийски игри в Париж. Сред тях са Габриела Георгиева, Диана Петкова и Тиана Темелкова, които са добре познати в плувните среди. Мъжката част на тима също е показана почтено от спортисти като Дарен Кирилов и братята Найденови.

Кулминацията на лагера ще бъде Международният шампионат за Купата на кмета , който също е олимпийска подготовка. Турнирът ще се организира в последните дни на лагера – от 24 до 26 май, и дава обещание да бъде вълнуващо прекарване както за участниците, по този начин и за феновете.

След завършването на лагера националният тим ще замине за Сърбия , където от 17 до 24 юни ще взе участие в Европейското състезание по плуване в Белград. Това съревнование е част от подготовката на тима и съставлява значим стадий в тяхното блян към олимпийско показване.

Иновативно лекуване на астмата във ВМА трансформира живота на пациентите

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР