Българският национален отбор по футбол ще опита да приключи с

...
Българският национален отбор по футбол ще опита да приключи с
Коментари Харесай

Футболните национали срещат Казахстан на Станимир Стоилов

Българският народен тим по футбол ще опита да завърши с позитивни страсти първия си лагер за 2018 година, откакто в петък загуби семейството на Босна и Хецеговина в Разград с 0:1. Тази вечер националите се изправят против водения от Станимир Стоилов Казахстан. Мачът ще се играе в унгарския град Фелчут от 19.00 часа и ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия HD.

Селекционерът на България Петър Хубчев уточни, че ще направи промени от мача с Босна, само че няма да са доста. " Всичко зависи от моментното положение на момчетата. Ние държим да има екипен дух, себераздаване и доста по-голяма отговорност, когато сее играе в националния тим. Най-радостното е, че чувствам това в отношението на отбора ", сподели той на конференцията преди мача.

Срещу Казахстан Хубчев употребява скица с трима централни бранители. Треньорът изясни, че това са опити с оглед съперниците, които България ще срещне в новосъздадения шампионат Лига на нациите, който ще размени другарските мачове в бъдеще.

" Ясно е, че няма да пасен цялата система като система, само че искахме да забележим някои неща. Коментирахме с момчетата и те са уверени, че това е един от разновидностите ни. Още когато се събрахме за лагера, се разбрахме какво тъкмо търсим. Това са по-скоро опити. Имаме ясна визия за силата на този тим и схемата, в която може би най-добре се подреждаме, само че желаеме да забележим и други неща, които считам, чей може да ни създадат още по-силен тим ", съобщи Хубчев.

Бившият треньор на " Берое " показа, че се надява България за изиграе най-малко още една контрола преди началото на Лигата на нациите през септември. Той обаче по-скоро чака инспекцията с Казахстан да се окаже последната за националите.

Това ще бъде втори мач за Казахстан под управлението на Стоилов, който в последните четири години водеше локалния първенец " Астана ". В дебюта на българския експерт казахският тим прекъсна серия от 11 следващи мача без победа. Тимът на Стоилов завоюва с 3:2 като посетител на Унгария и записа първия си триумф в публична среща от близо две години насам.

" Щастлив съм и съм удовлетворен най-много поради футболистите и хората в Казахстан, на които тази победа може да им донесе убеденост. След като за две години нямаш победа, с която да се гордееш, това може да е основата за начално развиване. Със сигурност ще има и пропадания. Не може тим, който е на 136-о място в света, да желае непрекъснато да бие и да се чакат от него огромни резултати. Ще опитаме да създадем по този начин, че да изглеждаме добре в квалификациите ", сподели Стоилов на конференцията преди мача.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР