Българският национал Филип Кръстев отбеляза единствения гол за родния тим

...
Българският национал Филип Кръстев отбеляза единствения гол за родния тим
Коментари Харесай

Филип Кръстев пред БНТ: Всеки един от националния отбор трябва да се развива като футболист в клубния си тим

Българският национал Филип Кръстев означи единствения гол за родния отбор при равенството 1:1 против Азербайджан в дуела от приятелския шампионат FIFA Series в Баку, а минути след последния съдийски сигнал застана пред камерата на Българска национална телевизия, с цел да показа усещанията си от срещата.

" Резултатът е законосъобразен. Азербайджан си заслужи равенството в края. Получи се равносилен мач и тъпо, че не успяхме да вкараме втори гол, с цел да се развие всичко в наша изгода ", съобщи юношата на Славия.

" Усети се една отмалялост при нас в края. Моето усещане е, че от самото начало Азербайджан се усещаше по-комфортно на терена, до момента в който ние допускахме повече неточности. Въпреки това ние имахме нашите мощни минути, в които показахме, че можем да направляваме мача, само че това трябваше да продължи повече време ", разяснява още Кръстев.

Бившият футболист на Левски и сегашен подобен на нидерландския Цволе изрази още мнение, че всички играчи в националния тим би трябвало да продължат да израстват по клубните си тимове, с цел да може това да даде отражение в идните дуели на " лъвовете ".

" С всеки един минал мач ние се напасваме от ден на ден един към различен и усещаме кои са мощните страни на останалите. Въпросът оттук насетне е, когато не сме в националния тим, всеки един да се развива като футболист, с цел да може колективът и отборната ни игра да бъдат на по-високо равнище. Трябва да сме подготвени за формалните мачове, тъй като в тях тези наши грешки ще бъдат наказвани ", приключи Филип Кръстев.

Цялото изявление гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР