Българският национал Асен Великов се включи в анкетата на basketball.bg

...
Българският национал Асен Великов се включи в анкетата на basketball.bg
Коментари Харесай

Асен Великов: Дано колегите ми да разгърнат потенциала си през 2018-а

Българският национал Асен Великов се включи в анкетата на basketball.bg за това по какъв начин изпраща 2017 година и какви са упованията му за 2018-а.

Великов е един от най-отговорните и най-трудолюбивите български баскетболисти, състезател за образец, приет от мнозина български треньори. Феновете също се възхищават на волята му. Контузия го спря лятото да вземе присъединяване в победната серия от четири победи в първата фаза на квалификациите за Световното състезание в Китай, само че през есента се върна още по-мотивиран.

За мен 2017 година беше: Поредната година с доста нови, разнообразни и непредвидени неща. В тази година за първи път имах по-сериозна травма и се веселя, че към този момент съм добре! Имаше доста хубави моменти, както и по-лоши, само че по този начин е в живота и всеки се бори с него!

 България - Финландия 80:82 @@@

2018 година ще бъде : Надявам се да бъде доста позитивна и изпълнена с разнообразни и нови неща, тъй като единствено тогава човек се развива и усъвършенства! Искам през 2018-та всички мои близки и аз да сме здрави!

Пожелавам на почитателите на баскетбола в България и сътрудниците си: Да бъдат здрави и да имат вяра в фантазиите си до дъно! На почитателите поисквам 2018-та да им донесе още повече незабравими и хубави моменти в залите, а на сътрудниците си поисквам, с изключение на здраве, да разкрият още повече своя капацитет на терена!

Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР